Social Icons

joi, 11 iunie 2015

Adio ... și n-am cuvinte, dar nici autostrăzi!

Adio Master-Plan
   Un an, atât a rezistat Ioan Rus până ne-a demonstrat că ... atât poate. Da, pesonajul are o aură de competență, întreținută de o liotă de fani, ce ne amintesc că el ne-a ridicat vizele acum treisprezece ani. Tot el e cel ce l-a săltat de pe stradă pe Ciuvică la apariția Armaghedonului.
Acum, privind înapoi, ne dăm seama că săltarea lui Ciuvică fără temei legal nu mai e chiar așa de deranjantă. Rus e pesonajul ce ne-a modernizat frontierele cu EADS. Modernizarea a continuat apoi cu Blaga. Tot el e cel ce a pornit achiziția de Loganuri la preț de SUV, după care a venit Blaga și a plusat, ducând prețul spre Ferrari. El și Blaga ne-au adus un contract cu EADS de un miliard de euro și Loganuri de 70 de mii de euro. El e personajul ce n-a reușit să ne numere la referendum, după care, s-a înregistrat ca să ne arate cât e el de corect. Rus ne-a mai dat un Master-Plan pe care trebuie să-l urmăm. Ne-a mai dat vreo 20 de km de autostradă care încep și se termină în câmp, deci zero kilometri de autostradă utilizabili. Ne-a dat amețeli când ne-a spus cât o să ne coste Comarnic-Brașov, nu mult, cam cât rețeaua de autostrăzi a Ungariei, doar că ei se apropie de 1.500 de km, iar noi vrem să construim, cu aceeași bani, vreo 55 de km. El e cel ce ne-a adus o jurnalistă să-i păzească Master Planul, ca nu cumva să ni-l fure cineva și să facă autostrăzi cu un PIB pe kilometru. Apropo, ce se va întâmpla cu duduia? Dar cu Master Planul? Da, cam ăsta e personajul.
   Acum, după ce ne-a zis că jumătate din rudele și cunoștințele noastre de sex feminin sunt curve, cu copii derbedei și soți idioți, își dă demisia. Ce fac fanii acestui personaj? Ovaționează! Unii dintre idioții aceștia ne zic că n-au văzut în viața lor atâta responsabilitate și simț al onoarei!? La asemenea publicitate a unei catastrofe, nu poți decât să te resemnezi. Acum a comis-o, își dă demisia, stă puțin pe tușă, după care, e reciclat pe un alt post, pănă când ne va da o nouă „mostră de onoare”. Așa funcționează personajul, de fiecare datâ când o comite, stă o tură pe tușă. Când intră din nou în teren, e cel cu gura cea mai mare și autoritatea morală imaculată.
   Dl Rus lasă în urmă imaginea unui agramat cu titlu de doctor (nu-i bai, că și Mischie -fostul coleg de partid, tot doctor era), a unui incompetent cu multe scuze, a unuia cu aere onorabile cu iz de DNA și, nu în ultimul rând, unuia fără originalitate, de vreme ce până și nuanța de vopsea de păr a lui Gabi Oprea a copiat-o. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu