Social Icons

luni, 27 aprilie 2020

Toate statele estice din UE stau mai bine la mortalitatea covid-19 decât Germania

De ce statele estice din UE au o mortalitate mai mică a covid-19 decât cele vestice
   Germania e țara care ne este dată exemplu de fiecare dată în ultimele două săptămâni în privința gestionării de succes a situației create de virusul covid-19. De fiecare dată ni se spune că a reușit să gestioneze bine situația datorită sistemului de sănătate performant și, mai ales, a dotării suficiente cu aparate de ventilație mecanică.

vineri, 24 aprilie 2020

Oare morții de covid de la noi vor să fie corelați statistic cu numărul de teste?

Morții noștri de covid-19 știu statistică mai bine decât cei din alte țări   Datele Grupului de Comunicare Strategică din perioada 1 - 24 aprilie privind numărul de cazuri depistate, numărul de decese și numărul de teste efectuate ne arată că morții noștri de covid-19 țin neapărat să fie corelați statistic în proporție de 99,5% cu numărul de teste efectuate în aceeași perioadă, asta deși numărul de teste variază mult de la o zi la alta.

joi, 16 aprilie 2020

joi, 9 aprilie 2020

Cu bugetul gripat de COVID - 19, Orban și Cîțu reiau retorica antibugetari

Cum se rezolvă criza economică la români
   În speranța că românii vor pleca iarăși pe fentă și nu vor observa dezastrul gestionării situației de criză, guvernul Orban bagă din greu placa tăierilor salariale și în sistemul de stat. Ce se naște din PDL pe timp de criză, doar salarii de bugetari mănâncă, chiar dacă acum se cheamă PNL.

joi, 2 aprilie 2020

Stați acasă până la sfârșitul lumii

Cât timp vom mai sta închiși în case?
   Avem deja peste două săptămâni de când Iohannis a decretat stare de urgență și ne-a închis în case ca să ne protejeze de coronavirus, asta după ce anterior ne aburise că măsurile restrictive precedente erau ca să nu ajungem în situația Italiei, iar anterior acestor abureli ne bătea la cap cu anticipatele, asigurându-ne că virusul e un fel de gripă, iar anticipatele sunt salvarea noastră de ciuma roșie.