Social Icons

duminică, 9 octombrie 2016

Hai să ne jucăm de-a homleșii!

Nicușor Dan și homleșii
   Nicușor Dan vrea să se joace de-a homleșii. Și-a luat sac de dormit, câțiva corporatiști, plus un ambasador penibil, și-au încercat s-o facă pe homleșii o noapte. 

   Au încercat doar. După o oră a venit ploaia și fuguța - fuguța s-au refugiat într-un cort. Acolo, în cort, au încercat iarăși s-o facă pe homleșii. Cică așa atrag ei atenția lumii asupra năpăstuiților sorții. În cortul respectiv chiar n-a fost niciun homles pe bune invitat. Probabil, nimeni nu voia să-și simtă violate nările de mirosul unui amărăt ce n-are unde să se spele sau să-și spele hainele. Nu, homleșii pe bune au fost lăsați afară în ploaie să fie cât mai autentici. 

   A doua zi, mândru nevoie mare de fapta sa, Nicușor a postat pe facebook cazna la care s-a supus pentru o noapte. La comentariile postării, binențeles, un tânăr frumos a dat-o pe micul întreprinzător și pe soarta lui nasoală că trebuie să plătească taxe. Gata, destul cu homleșii - acești paraziți ce stau pe spatele tinerilor frumoși, întreprinzători, care, dacă se poate, ar vrea taxe zero și o țară ca afară. Imediat a luat câteva zeci de like-uri, semn că mai toți tinerii frumoși erau în asentimentul lui. Subiectul homleșilor e definitiv îngropat de tinerii frumoși.

   Vezi, Nicușor, de ce Dragnea și Alinutza n-au probleme cu strânsul semnăturilor ca tine? 

   Ei se concentrează pe ceea ce contează, adică pe cei cu buletin și drept de vot. Homleșii nu votează, iar semnătura lor te poate băga în belea, putând fi ușor anulată de BEC. 

   Mai ai de învățat, băi, băiatule! 

  Chiar și Alinutza îți poate da lecții. Și ea nu s-a obosit ca tine să facă doctorate în matematică prin străinătățuri. Nu, ea a mers direct după bac la o fabrică particulară de diplome, a dat banul, a sărit diploma, a intrat în politică și acum n-are nevoie s-o facă pe mama homleșilor.

  Pentru Dragnea, care cică e de stânga, homleșii contează doar dacă au buletin. Dacă n-au, nu există. Cinic, dar așa arată stânga noastră mioritică. 

   Câți homleși ai văzut la un party cu mici al PSD-ului? 

   Niciunul, întocmai ca-n cortul ăla cu corporatiști. Dacă apare vreun homles pe o rază de o sută de metri depărtare de grătarul cu mici, organul cu pulanul aflat în slujba primăriilor PSD, atunci când nu filează amantele primarilor, are grijă să nu mai înainteze.  Așa că, în jurul grătarului PSD vei vedea întotdeauna posesori de buletin sau de cupoane de pensii.

   De aia îți zic, Nicușor dragă, fii mai înțelept data viitoare și petrece o noapte în cort cu tinerii frumoși, încercând să atragi atenția asupra suprataxării corporațiilor, a deltei Văcărești, a pistelor de bicicliști insuficiente, a legalizării ierbii, asupra orice, dar nu asupra homleșilor. N-au buletin, nu votează, nu există.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu