Social Icons

duminică, 22 martie 2015

Obligațiile unui POSTAC

Din POSTAC Land, with love.
   POSTACI, vă ordon, invadați FACEBOOK-ul! Acest ordin se aude că s-ar fi transmis la sediul de campanie al blondei de la zdup, sub ochiul vigilent și a toate îndrumător al stridenței în persoană - dna? Matei. Nu știm ce ordine s-au dat la celelalte sedii de campanie, dar sigur, măcar la unul - cel a lui Iohannis, au avut o rată de succes mai mare. 

La PSD, ordinele date de Dragnea au fost anulate de Nicușorii din teritoriu, banii pentru postaci dispărând în chip misterios pe drumul dintre un Oprișan și un Bunea Stancu. Unele guri rele din târg spun că banii pentru postacii PSD ar fi sucombat sub greutatea unei note de plată la nu știu ce chiolhan a dlui Teodorescu. Mă rog, asta zic gurile rele, dar noi nu putem să ne încredem decât în rezultatul cert - postacii lui Ponta n-au prestat, fie că n-au primit banii, fie că n-au înțeles ordinele, fie că au fost depășiți de tehnologia postărilor.
   Aflăm de la emisiuni cu tupeiste, pe banii oricui îi are la un moment dat, că, lunar, din solda cremei pentru pantofi, un  mic procent, cam de vreo zece mii de euroi, se ducea la analfabeții ce dau copy-paste pe toate grupurile și forumurile ziarelor cu texte de adulație pentru vreo bunăciune pentru România. Lăsând la o parte faptul că Nuți e o bunăciune doar pentru cei cu mentalitate de șofer de tir și gusturi aidoma în materie de persoane de sex opus, abia acum vedem cum se aruncă aiurea cu bani, doar pentru a zice că ai și tu postaci. Strategia lui Lenuș a fost lovită de nulitate din cauza banilor aruncați pe grămezi de proști.
   După principiile „am și eu”, „să am și eu” sau „să fie acolo, că nu strică”, strategia de ocupare a online-ului a fost o formă fără fond, foarte asemănătoare cu strategia României din turism. Ce, România n-are frumuseți ca vestul? Are, dar nu prea poți ajunge la ele, atâta timp cât traversarea țării durează cât traversarea Saharei pe o cămilă preocupată de învârtitul în jurul cozii. La fel a gândit și dna? Bună pentru România - să aibă și ea câțiva postaci care s-o susțină cu lozinci izvorâte din înțelepciunea aciuată momentan la B1.
   Forma fără fond, creier și cu rezultate nule a fost copiată și de PSD. Mustăcioara lui Dragnea n-a înțeles că un susținător a lui Ponta cu lozinci formulate de o altă stridentă, de data aceasta din Voluntari, e „ejaculată” de sistem imediat. Nimeni nu mai pune botul la lozinci postate la infinit de o armată de postaci ce împart pe rând câte un neuron. Treaba aceasta au știut-o cei din staful lui Iohannis. Postacii lor au avut în spate chiar o strategie de comunicare bazată, în primul rând, pe mesaje emoționale și nu pe înjurături postate. Dacă unui postac plătit de Udrea sau PSD i se cerea, în primul rând, să nu uite numele candidatului sau al partidului, în tabăra adversă, această cerință  era înlocuită de cea  de a nu uita numele oponentului sau al partidului oponent.
   Nu creierul postacilor a făcut diferența în alegeri, ci creierul din spatele postacilor. La PSD, acest creier era probabil preocupat cu devorarea a câtorva shaorme, iar în tabăra lui Bună pentru România, era preocupat să nu-l calce prea tare pe bombeuri pe Ponta. Singurul creier ce nu și-a luat ochii de pe minge în timpul jocului a fost la Iohannis. Din acest motiv, astăzi aflăm de sumele alocate postacilor lui Udrea și devenim tot mai imuni la scâncetele lui Ponta despre cum a pierdut el bătălia între tururi mergând pe mâna unei strategii - shaorma cu de toate.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu