Social Icons

duminică, 8 ianuarie 2017

Dacă dezvăluirile lui Ghiță fac parte dintr-un troc între Dragnea și SRI?

Teoria conspirației cu Ghiță, Dragnea, SRI și Iohannis
   Ghiță dispare de sub nasul urmăritorilor în perioada când se propunea premierul, chiar după o întâlnire în SRI. Propunerea de premier a dnei Shhaideh cade și Dragnea vine cu o altă propunere. 

   Între timp, apar filmulețe cu Ghiță în care înfierează cu mânie sistemul din care până mai ieri a făcut parte și de frica căruia a fugit,  fix după o întrevedere la sediul SRI. Am mai aflat că Ghiță nu poate fi dat în urmărire deocamdată din cauza unor chichițe de procedură. Convenabil, nu? 

   În noul guvern ales de dl Dragnea găsești, probabi, mai mulți epoleți decât la o paradă de zi națională. Dacă vrei să faci glume proaste cu noul guvern, trebuie să bagi capul pe ușă la vreo ședință și să strigi „Atențiune! Drepți!”. S-ar putea să ai surpriza să nu rămână nimeni așezat. 

   Ce e nou în dezvăluirile lui Ghiță e faptul că de data asta n-o mai scaldă. Nu, acum avem ceva mai multe fapte, locuri, și alte detalii care nu mai par din filmul răposatului Vadim. Dacă filmulețele continuă să curgă și informațiile odată cu ele, vor trebui investigate. 

   Tot acest tablou ne indică faptul că între servicii și Dragnea s-a făcut un târg, iar Ghiță, refugiatul din sediul SRI taman în timpul presupuselor negocieri pentru punerea premierului, nu pare a fi străin de acest târg. Dacă e să mergem cu teoria conspirației mai departe, putem suspecta că refuzul, fără explicații, al primei propuneri de premier de către Iohannis poate face parte și el din acest târg. 

   Singurul centru de putere care nu pare a face parte din acest joc e DNA-ul, deci Codruța Kovesi. Ea pare să fie ținta acestui târg.

   Tot anul am asistat la un atac necontenit la adresa lui Kovesi. Startul l-a dat scandalul Black Cube, ale cărui ițe duceau către Cotroceni și SIE. N-a reușit, dar imaginea de Ioana d`Arc e căpătat câteva pete. În scandalul plagiatului Kovesi, compilat cu plagiatul lui Tobă, tot Iohannis a ieșit pe nepusă masă și ne-a anunțat că-l va trimite acasă pe cel care se demonstrează că a plagiat. Aplecat doar Tobă, Codruța s-a descurcat cu un plagiat de 5%. Altă pată pe obrazul imaculat. Acum, dacă dezvăluirile lui Ghiță vor fi investigate și doar o mică parte se dovedesc a fi adevărate, dna Kovesi devine dispensabilă.

   Kodruța a reușit într-un an să treacă de la o figură foarte prezidențiabilă, la una cu destule pete, suficient cât să ridice semne de întrebare chiar și celor mai aprigi susținători, în special celor de la ambasada Înaltei Porți. E tot mai singură și atacurile nu se vor opri aici. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu