Social Icons

miercuri, 9 noiembrie 2016

Na, c-a ieșit nebunul!

MAKE AMERICA GREAT AGAIN!
   Hillary s-a culcat Geoană și s-a trezit Ponta. Aseară, sondajele lu` pește îi prevesteau un somn liniștit. Ghinion! A câștigat nebunul, rasistul, sexistul, hărțuitorul, portocaliul, cocalarul, xenofobul și de Putin iubitoru`, nimeni altul decât McDonnald Dump.

   America e o țară a ipocriziei, în care prim-planul e acaparat de niște hipsteri penibili, ce habar n-au că între coasta de est și cea de vest nu prea există nimic glamorous, sau care să „te dezvolte pe tine ca persoană”, în afară de trasul cu pușca la țintă în conservele cu Uncle Ben`s și râgâitul de bere după o zi de muncă grea.

   Niciun „mare analist” n-a luat în calcul victoria lui Trump. El era „cancerul”, conform unui idiot deontolog de la CNN, și trebuia eliminat. Obama a coborât instituția prezidențială în noroiul invectivelor, implicându-se într-un mod jenant în campanie, de parcă ar fi candidat el. Un președinte slab, a cărui moștenire, ObamaCare, va deveni hârtie igienică. Eșecul corectitudinii politicii, la final de două mandate ale unui președinte de culoare, asta e moștenirea cu care va rămâne în istorie Obama.

   Democrații au tras lozul necâștigător în momentul în care au ales-o pe Hillary în detrimentul lui Bernie Sanders. Mulți suporteri ai acestuia, revoltați de mașinațiunile de culise pentru nominalizare, n-au mai votat. Hillary a pierdut în state considerate ca fiind ale ei. Cu Bernie, probabil, alta ar fi fost situația. Americanii au considerat că un Clinton la Casa Albă e de ajuns.

   De departe cei mai afoni analiști de politică externă sunt în România. Chiar și atunci când au apărut ultimele sondaje cu Trump în frunte, au refuzat să ia în calcul eșecul lui Hillary. În presa externă, existau păreri ale analiștilor încă de acum două săptămâni că Trump va câștiga. La noi, nimic. Toți idioții încolonați prevesteau victoria taberei democrate. Azi, după discursul lui Trump, aceeași idioți ne împărtășeau conspirativ că ei se așteptau la această victorie, dar ca să nu tulbure apele (de parcă ar fi votat românii), au mers pe varianta Clinton. Păcălici siniștri.

   Aștept cu nerăbdare de la președintele McDonnald nașterea celei de-a opta minuni a lumii, și anume Marele Zid Mexican, după Trump Tower, The Apprentice, freza a la Trump, fondul de ten a la Trump, gramatica soției lui Trump, bunul gust a la Trump și mai e una, dar nu-mi aduc aminte acum. 

   Cele mai importante concluzii care pot fi trase după aceste alegeri sunt că metodele de sondare ale votanților sunt total depășite, nereușind să surprindă măcar ierarhia rezultată în urma votului, și că în spatele imaginii de liberal declarat ce-a votat cu Clinton, e de fapt un mic rasist, ce doarme cu pușca sub pernă de frica hispanicilor sau negrilor ce s-au mutat pe strada lui. Make America great again! N-am înțeles dacă măreția se referă la perioada de dinainte sau de după războiul de secesiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu