Social Icons

duminică, 21 august 2016

Se pregătește opinia publică pentru un nou val de imigranți

Suntem pregătiți să facem față unui nou val de imigranți
   Zilele acestea, o fotografie cu un copil sirian a stat pe prima pagină a ziarelor. Acum un an, tot o fotografie cu un copil, care trecea gardul lui Victor Orban, a făcut înconjurul lumii. Acum știm că fotgrafia a fost regizată, atunci nu știam. 

   Lumea trebuie pregătită pentru un nou val de imigranți, doar că acești imigranți nu vin din Alep, de unde era fotografia recentă a copilului, ci vin din Turcia. În Turcia, cei mai mulți refugiați sunt acolo de ani de zile, ei constituind asul din mânecă al lui Erdogan în relația cu UE. Acum sultanul își joacă asul, supărat că turcii nu primesc dreptul la liberă circulație.

   A trecut un an de la exod și vedem că Uniunea Europeană e suprinsă tot cu nădragii în vine. Baba de la Berlin o ține tot pe-a ei. La Elysee, fanfaronul de un metru și jumătate se bate cu terorismul ca fenomen abstract și nu ca o realitate ce-ți omoară cetățenii călcăndu-i cu mașina. Marea Britanie e cu un picior afară din UE. Deci, baza e la noi. Noi suntem pregătiți. Am dublat paza frontierei cu polițiști și cu camere în infraroșu. Dacă dau năvală imigranții și polițiștii le cer la toți șpagă, pentru că nu se pot abține să nu ceară, vom avea o nouă generație de milionari.

   Victor Ponta, fie-i exilul politic ușor!, îl ataca pe Orban că ridică garduri. Noi nu ridicăm garduri, pentru că la cum se construiește în țară ne-ar costa cât două autostrăzi doar studiul de fezabilitate și când ar fi finalizate gardurile, deriva continentelor ne-ar zădărnici planurile, alipind Africa de Europa pe toată suprafața fostei mări Mediterane. Nu, noi dublăm paza frontierei și așteptăm. Cred că mai eficient era să punem pancarte mari în arabă cu denumirea țării. Dacă vii prin Balcani, imigrant fiind, și vezi în față ditamai afișul cu România, prima tentație e să faci stânga împrejur și s-o iei înapoi spre Turcia. Acolo, măcar e cald iarna. 

   Dacă nu merge cu afișul, atunci putem încerca cu niște fotografii edificatoare, cu favela Pata-Rât din Cluj, cu oricare spital din țară, cu băcăuanii ce cară apă cu bidonul până la etajul zece, pentru că așa arată civilizația în secolul XXI. Dacă nu merge și nu merge, putem apela la armamentul greu, arătându-le imigranților un cupon de pensie al unui pensionar agricultor și, ca soluție finală, îi obligăm să citească și să ia notițe din teza de doctorat a lui Gabriel Oprea. 

   Ce nevoie avem noi de garduri când avem minți așa de luminate, cu doctorat, cu tot ce trebuie și e la modă? Dacă tot insistă imigranții să rămână în România, atunci le dăm examen de cetățenie cu subiecte din „adevărata istorie ascunsă a românilor”, aia cu tuneluri pe sub Carpați, cu panoul energetic de control al lumii localizat în Bucegi. Pe ăsta sigur nu-l trec, sau dacă-l trec, înseamnă că sunt „adevărați români” și n-avem de ce să ne temem. 


Un comentariu:

  1. Asteptarea ca romanii sa-si cunoasca adevarata istorie se prelungeste , fara temei! Romanii sunt permanent bombardati cu informatii deformate,traumatizante, amenintatoare , incat pas cu pas sunt alungati peste hotare sau exterminati. Astfel, Romania e mai lesne de colonizat !

    RăspundețiȘtergere