Social Icons

sâmbătă, 24 martie 2018

Nu americanii, ci Zâna Măseluță și cu Moș Gerilă l-au făcut pe Trump președinte

CNN-ul se dă de ceasul morții să-i mai asigure un mandat lui Trump
   În ultimile zile, pe lângă deja arhicunoscutele ajutoare primite de la Moș Gerilă cu domiciliu la Kremlin, am mai aflat că Trump a mai primit un ajutor și de la Zâna Măseluță ce-și face veacul prin Oxford. Pare că toate basmele de adormit copii au conspirat să-l facă pe Trump președinte, în timp ce rednecks și hillbillies își ascuțeau ștampila de vot.

   După mai bine de un an de la alegerea lui Trump, America lui Hillary nu vrea să recunoască că a pierdut pe mâna ei și e în continuare la vânătoare de vinovați. CNN-ul a devenit un fel de Digi 24 altoit cu Realitatea Insolvenței TV, care o ține langa cât e ziua de lungă cu serialul „Cine ni l-a adus pe cap pe Trump?”. 

    Săptămâna aceasta a fost episodul Oxford Analytica. Am aflat că Trump a primit un mare ajutor de la această companie de consultanță, care a furat cu tupeu și nesimțire (cum altfel?) datele multor milioane de utilizatori Facebook. După ce a analizat ce like-uri a dat pe parcursul vieții Ghiță Americanu`, a pus la cale o strategie să-i deturneze votul. Și uite așa a câștigat Trump „președenția” (cum ar zice Tanti Viorica). Zuckerberg și-a făcut mea culpa și a zis că nu se va mai repeta, iar cei de la CNN au plescăit de mulțumire că, nu-i așa, au avut încă odată dreptate în privința votanților lui Trump.

   De un an și ceva, de când a ieșit Trump președinte, am aflat de la CNN că votanții lui sunt niște oi proaste, ce umblă înarmate până-n dinții pe care nu-i mai au, iar în ziua votului, spre deosebire de înaltele spirite care au votat-o pe Hillary, au rupt ușile secțiilor de votare. Mai sunt, de asemenea, patrio-retarzi, urând din rărunchi Rusia și socialismul, dar, culmea, au fost foarte receptivi la propaganda rusească care, nu-i așa, l-a făcut pe Trump președinte.
   Între două pauze de tras cu pușca la țintă, trei arborări zilnice cu mândrie ale drapelului american deasupra rulotei în care își au domiciliu și câteva înjurături printre dinții lipsă la adresa a tot ceea ce-i rusesc, european sau cu tentă de socialism, votanții lui Trump au mai găsit timp să se uite și la postările ticluite de Oxford Analytica. Ăștia chiar freacă toată ziua menta.
   Prinși în vârtejul fake-news-urilor și al notificărilor trimise de Oxford Analytica, săracii votanți a lui Trump n-au avut nicio șansă și-au ieșit ca o turmă la vot, nu doar în câteva state, ci în mai multe, ca să conteze la numărul de electori. 

   Spre deosebire de aceste oi, votanții lui Hillary, prinși cu ședințele de Pilates, cu misiunile de voluntariat în Africa, operațiile de schimbare de sex, cu zilele petrecute la coadă cu ocazia lansării noului iPhone, și alte chestii de astea de real vibe, care duc lumea pe noi culmi de dezvoltare, n-au mai apucat să meargă la vot în ziua cu pricina. Au ieșit a doua zi la manifestații contra lui Trump, dar n-au mai putut schimba nimic. 
   Acum se hrănesc din ceea ce le dă CNN, adică explicații pentru un foarte probabil nou mandat al lui Trump după cel actual. Da, dacă CNN-ul o va ține tot așa încă trei ani, efectul va fi unul de bumerang, iar Trump se va înscrie în lista președinților americani cu două mandate.

Un comentariu: