Social Icons

duminică, 22 mai 2016

Am avut dreptate în cazul Hexi Pharma!!!

Condrea e deja în Caraibe!
   „Dacă presa nu se lasă, și nu se lasă, pentru că vorbim și de un război între servicii, Dan Condrea, patronul, va fi sacrificat pe altarul serviciilor” scriam acum zece zile (vezi aici). 

  Am spus că în afacere sunt implicate serviciile (vezi aici și aici) și am avut dreptate. Nu știu dacă Dan Condrea s-a sinucis, a fost sinucis sau, cel mai important, e prin Caraibe. Înclin cel mai mult să cred că e în Caraibe de mai multe zile, după cât de repede a fost identificat de nevastă-sa și lăsat în libertate de Statul de Drepți.

   Băieții din SRI nu vor să se ridice preșul ce acoperă rahatul din sănătate, de care sunt răspunzători prin firmele lor. Sănătatea e una din pușculițele lor de bani. Soluția era ca dl Condrea să dispară din peisaj ca să nu ciripească. Dacă începea să ciripească, chiar dacă DNA-ul nu se bagă, rămâne scris și, nu se știe, poate peste ani se pune de un dosar. 

   Cert e că, atunci când te tăvălești prin noroi cu serviciile, e inevitabil să nu te murdărești. Dacă SRI-ul a vrut să acopere rahatul, s-a afundat mai mult, pentru că e timpul ca SIE să răspundă la violul încasat de ani de zile. Vom trăi, ceea ce e nasol, vorba unui chinez, vremuri interesante, din care vom afla multe.

PS: Hai noroc, dle Condrea, dacă ești prin Caraibe, tu cu un Tequila Sunrise, eu cu o Timișoreana!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu