Social Icons

miercuri, 17 decembrie 2014

Capul lui Moțoc vrem!

Arafat scos vinovat pentru toate
    În România, dacă vrei să nu ai dușmani, nu fă nimic! În felul acesta nu deranjezi pe nimeni și, atunci când te deranjează unul care face ceva, poți grohăi, asemeni lui Nicușor,  acuzații la adresa celui ce te-a deposedat de taxiul aerian luat din fonduri europene.
Sau, poți să te năpustești asupra celui ce-a făcut ceva, întocmai ca Realitatea Tv, sperând că astfel ți se vor amâna la plată niște datorii de către succesorul lui Ponta, probabil vreun PDL-ist, că nici aștia nu-l au la inimă pe Arafat. În mintea PDL-ului, Arafat din 2012 e un fel de facebook de la alegerile de acum o lună.
   Dl Arafat are un talent în a-și face dușmani în toate taberele pentru că a îndrăznit să arate că se poate crea ceva din nimic, spre deosebire de restul ce-au transformat ceva, întotdeauna, în nimic. N-am înțeles de unde, până unde, e vinovat Arafat de pana de motor a bărcii ISU sau cheia uitată, de neasigurarea că șalupa Agenției pentru Salvarea Victimelor Omenești pe Mare e în stare de funcționare, de faptul că pilotul s-a prăbușit în lac cu elicopterul. E greu de înțeles de ce i se pun în spate toate aceste vini. Tot ce a realizat omul acesta până acum e șters cu buretele de o mână de putori aciuate prin presă sau instituții ale statului. De data asta, însă, nimeni nu mai iese în stradă să protesteze, nu, pentru că acum e de partea lui Ponta, sau, mă rog, l-a susținut pe Ponta în campanie. Ponta e, de fapt, cel ce l-a confiscat pe Arafat încă din 2012, după măgăria lui Băsescu, nu Arafat e cel ce s-a ploconit la Ponta. Ponta l-a confiscat, iar Nicușor, acum, îl violează. Probabil, Nicușor se antrenează să devină mascul alfa pentru anii de pârnaie ce stau să se prăvălească peste el.
   De la Cotroceni, Băsescu simte nevoia să-i dea un șut cu bocancul lui Onaca, cel ce-a înființat Agenția pentru Salvarea Victimelor Omenești pe Mare. Când o liotă de netrebnici se năpustesc asupra unuia ce nu i-a dat contracte babane nevesti-sii sau lui fiu-su`, sau n-a făcut-o pe fiică-sa europarlamentar, sau n-a închis spitale ca să aibă bani pentru porcăria de partid, te întrebi unde-i strada revoltată. Acum strada tace doar pentru că nu e de acord cu opțiunea politică a domnului Arafat. Asta au simțit hienele de partid, din presă, din serviciile medicale, de stat sau private, și fac gura mare ca să vină ei și ... să facă nimic. Nimic au făcut toată viața și asta vor să facă din nou.

   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu