Social Icons

marți, 5 august 2014

Ciorb-ICA definitivă

Dosarul ICA și Antena 3
   Motto: Cazanul cu ciorbă nu e jacuzzi, la fel cum nici Antena 3 nu e televiziune de știri!
   Ieri la acest post a fost un prohod cu indignați ce își dădeau cu rândul, fără să citească din prompter, convinși de valorile trustului și de cele ale diminuării lefii, dacă Voiculescu se cazează câțiva ani la Jilava, să ne explice cum justiția lui Băsescu bagă oameni nevinovați la închisoare.
Întreb: o fi și frate-su` nevinovat? Mare jigodie, justiția  asta Băsistă! Dar stai, nu parcă Antena 3 ne-a zis seară de seară cât de vinovat e Mircea Băsescu! Deci, să înțelegem că, pe lângă nevinovați, justiția băsistă bagă și vinovați la bulău. 
   Nu, stai puțin, că lucrurile-s mai complicate! Nu e chiar așa. Nu. De fapt, Băsescu, conform celor de la Antena 3, îi băgă pe inamici la bulău, dar, și aici intervine logica de Antena 3, doar ca să-l bage pe „Marele Fondator” - Voiculescu, a trebuit să-l sacrifice pe frate-su`. Ahaaaa! Și acum, când le-a închis gura celor mai mulți, mai puțin celor de la antenă, că justiția chiar își face treaba, acum, gata, dă asaltul final la „ democrația” însăși, d-l Voiculescu, alias Marele Fondator. De ieri, pricepând că se strânge lațul, și alegeri nu mai sunt, ca să mai candideze din nou, ca mai apoi să-și dea demisia, pentru destinul măreț al democrației și nu pentru a evita un culcuș la rândul 3 de paturi din nu știu ce celulă de la Jilava, deci, de ieri, la antenă, ni se predă o lecție autentică de solidaritate cu justiția ce le convine și, dacă se poate, și se poate că doar el plătește, cu Fondatorul. Așa am aflat că d-l Voiculescu e o victimă ce fuge de 6 ani de un verdict, din start considerat a fi nedrept. Tot ieri, mai spre seară, Mirciulică și cu Gâdea se răsteau la noi că nu-l apărăm pe Fondator, pentru că apărându-l pe el, ne apărăm pe noi. Hoooo, Băsescu!
   Da, au dreptate, doar apărăndu-l pe Fondator, ne apărăm pe noi. Păi, ce ne facem dacă privatizarea ICA e anulată și ne trece vreunuia dintre noi prin cap să participăm la o nouă privatizare? Ia, ziceți, ce faceți, dacă soarta vă oferă o așa șansă? Dacă peste ani, un nou Băsescu, mai înalt, cu păr mai mult, brunet și cu fundul ca de Oprah în perioada de încărcare, vă trimite în brațele justiției lui, ce faceți? De fapt, scenariul e necredibil, dat fiind că Ponta vrea să reducă drastic supra-aglomerarea din pușcării. Bine, să zicem că nu e Ponta și e altcineva, Mazăre, Doamne ferește! Nu, că și ăsta va fi preocupat să-l joace pe Scooby Doo, după ce va fi terminat toți voievozii, împărații și travestiții celebri. Ok, deci, va fi cineva, nu contează cine, și ce vom face noi când ne vor judeca pentru privatizarea frauduloasă a ICA pe ... câteva sute de euro, că doar atât am agonisit? Păi, ce-o să ne facem, că televiziune și Gâdea să ne apere n-avem, Mari Fondatori nu suntem, de ales în parlament, ca mai apoi să ne dăm demisia, nu ne alege nimeni?! Vedeți că doar Mirciulică și Mihăiță și odată cu ei, toată Antena 3, doar ei te apără de justiția viitoare și de privatizările frauduloase?
   Așa că, dragi concetățeni, astăzi, în ziua în care democrația e în cel mai mare pericol din partea justiției lui Băsescu, astăzi, pe 35 de grade Celsius, înarmați-vă cu simțământ patriotic, cu două peturi cu apă și cu lămâi să vă tăiați greața și, haideți să facem front comun cu Mirciulică și cu Fondatorul, pentru că doar apărându-i pe ei, ne apărăm pe noi!?!
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu