Social Icons

duminică, 19 februarie 2017

După proteste, DNA-ul se crede ADN-ul României

DNA să vină să va ia!
   Protestele par să se stingă. De fiecare dată, în ultimii ani, semnalul de stingere e dat de apariția mai multor steaguri decât manifestanți. 

   După aceste proteste nu s-au căscat răni adânci în societate, ci bulevarde, care duc către tineri frumoși sau pensionari fără dinți, separați doar de holul dintre dormitorul principal și cel secundar, către tembeliziuni ce-ți omoară bruma de neuroni rămasă după războiul între bufnițele lui Ghiță și Ioana d`Arc a patronului fără chip, dar cu buzunare adânci cât să susțină Al Jazeera, CNN, BBC, chiar dacă ar avea zero audiență ca și DIGI, și, poate, în primul rând, toate aceste bulevarde duc către Iluminare. 

   Ne-am trezit! Până ieri dormeam ca proștii pe noi. Azi, când eterul mustește de frumos, când corporatistul rupe baricadele între productivitate, spirit civic și cât mai puține taxe la stat, din motiv de costuri de transfer în paradisuri fiscale, toți ceilalți ce nu sunt ca noi, să se dea la o parte! Suntem generația care nu știe să piardă. În fruntea noastră stau, precum preoții din imn, BeReDeii, Microsoftiștii, Bunul Simț și, mai ales, Spiritul Justițiar. DNA să vină să vă ia! 

   După bancheri frumoși și softiști și mai frumoși și totodată cu mare lipici la bani publici (Apropo, se mai știe ceva de dosarul Microsoft?), în rândul doi, cu piepturile dezgolite și coardele  ... vocale răgușite, stau artiștii frumoși. Ei compun imnuri ale pieței, noi abia îl știm pe cel oficial. Când din mii de piepturi răsună imnul, ai impresia că asiști la un concert dadaist. Fiecare are tonul lui, cuvintele lui, și cui nu-i place, e clar, e un ciumat roșu. Hooo, băi asistatule! Suntem corporatiști, nu artiști, dar credem că putem schimba ceva inclusiv în domeniul artei. Nu vedeți câți barzi de strânsură ne urmează?

  După bancheri și șefi de corporații, după barzi, gata oricând să-ți compună un imn, numai bun de mers cu el la Eurovision, suntem noi. Noi, noi corporatiștii. Noi, noi ce la vot n-am fost, fiind mult prea ocupați cu productivitatea și alte chestii legate de corporatiști, cum ar fi ... productivitatea. N-am fost și te-am lăsat pe tine să votezi, bă asistatule! Acum gata, suntem prezenți. Șefii stau în față, după ei venim și noi. Avem pancarte haioase, din care o să facem o expoziție, avem telefoane cu lanternă, avem „n” like-uri, avem cu ce. Te oftici, bă, sărăcane?

  L-ai votat degeaba pe Dragnea. Pune Codruța gheara pe el și pe toți ce vor să atenteze la Justiție. Nu scapă nimeni de ochiul vigilent al unei Justiții dezlegată la ochi și independentă de Dragnea și alți pesedei. DNA-ul e ADN-ul pieței, iar genele cele mai puternice sunt plagiate numai în proporție de 5%. Așa că tu, băi sărăcane, și cu pesedeii tăi, orice ați vota, la final, iese doar piața. În ea suntem noi, cei ce nu știm să pierdem. Tu nu poți decât să ne dai like, altfel îți suspendăm contul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu