Social Icons

joi, 6 martie 2014

De ce mă-njuri cu investițiile?

Bugetul de investiții
   Liviu Voinea a ieșit în față azi cu „cifre”. Cică, după cifrele din fața sa, anul trecut, circa 6 miliarde de lei s-au dus pe 20 de mari proiecte. De marile proiecte se ocupa anul trecut Șova. Acum e tot cu marile proiecte de la transporturi, că Mănescu și-a luat zborul din funcție.
Tot anul trecut, cele șase miliarde, reprezentând 50% din totalul investițiilor, după spusele sale, s-au alocat cu cap și pentru a închide gura celor clevetitori că nu se fac investiții. Ha! Deci, bă, voi ăștia ce mișunați cu microfoanele în boreala-mi față, voi de-acum înainte, când mai îndrăzniți să mă criticați ... zdang! cu dosarele de investiții ale lui Șova, în cap. Așa ca să vă învățați minte să nu mă mai criticați că-s mai varză ca Bodu, Igaș și Vanghelie la un loc în materie de colectare de taxe! Vreți colectare? Luați de-aici taxe, na! Nu vă convine? Nu? Oricum le las așa că nu mai am radieră să șterg semnătura de pe propunere.
   Anul ăsta sunt bugetați bani pentru magistrala Drumul Taberei, digul lui Mazăre și autostrada lui Șova. Autostrada lui Șova costa cam cât un sfert din autostrada grecească Egnatia Odos, e de 11 ori mai scurtă și are de 5 de ori mai puțini kilometri de tunel și ... prețul s-ar putea să mai crească. Digul lui Mazăre va fi făcut, și mai apoi dat primăriei Constanța, c-așa vrea contele de Madagascar. Magistrala de metrou din Drumul Taberei e pentru noi bucureștenii și nu-i ține de cald noaptea lui Vasile din Frătăuți gândul că cei din Drumul Taberei vor avea metrou până în centru. Mâine ne vom surprinde ascultând realizări și planuri de investiții prin Marea Neagră după noi zăcămine, date mai apoi moca Petrom-ului, și construcția unei noi autostrăzi spre Alexandria, de data asta pe sub pământ, ca să nu poată paparazzi fotografia amantele din mașini.
   Să ne trăiești. d-le Voinea, cu Șova tău cu tot, că numai voi mai lipseați la câte belele avem!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu