Social Icons

luni, 26 mai 2014

La Sâmbra Bruxelles-ului

Extremiștii din Parlamentul European
   -Bă, deci, vă aliniați! Tu, aia de după Farage, cum te cheamă?
-Țapardel Claudia, Măria Ta Herr Juncker.
-Aha, deci Țapardel, dă-te mai cea, că nu-l vad pe Farage cum aplică pentru pensia de europarlamentar! Buuun, să continuăm. Siegfried ... Mureșan e prezent?
- Nu, s-a dus la bufetul parlamentului că e ziua națională a Turciei și-au băgat shaorme la liber. 
-Și d-ta cine ești?
- Scuze, mă intitulez Doru Claudian ...Frunzulică.
-Cum ați zis, frun-zu și mai cum?
-Frun-zu-li-că.
-Aha, și d-voastră nu sunteți amator de shaorme?
-A, ba da, cum să nu, dar stă de juma` de oră madame Maricica lui Le Pen pe piciorul meu și mi-e rușine sa-i zic să se mute. 
-Aha, e bine și așa, acum că s-au înmulțit, e bine să nu-i deranjăm că poate avem nevoie de ceva voturi mai încolo când vor fi zilele culturii arabe și bufetul va fi asaltat de alde voi, ăștia din est. De unde ziceai ce ești?
-România, Măria Ta Herr Juncker.
-Aaa, din România, păi d-voastră ați greșit locul, aici în față e rezervat pentru Jobbik, UKIP și FN francez, d-voastră aveți locuri în spate, lângă holul ce duce la WC. Hai, repejor la locul d-voastră! Scuze d-na Le Pen! Românii ăștia ...
-Da, d-voastră ... d-na ... Țapardel parcă, ce doriți? Scuze, de unde veniți?
-Tot din România vin, ca și colegul.
-Aaa, așa, deci ... tot pe locurile de langă WC.
- Eu doream să vă întreb când...
-Ce când, domnișoară, v-am zis că locul tău e lângă WC, gata, ați și plecat! Ca să nu mai zic că aveți și tupeul și neobrăzarea, pe deasupra, să mă întrebați! Dacă aveți întrebări, puneți-le pe net! Gata, am încheiat discuția, ca să nu mai amintesc și de alte chestiuni despre voi românii! Eeee, pe ăștia trebuie să-i pui la punct c-altfel li se urcă la cap! Da, d-le Nigel, cu ce vă pot fi de folos?
-Aaa, nimic, voiam s-o mutați pe românca asta că nu suport să am vecini de-acolo, dar acum că s-a rezolvat, nu mai vreau nimic. Mulțumesc!
-Cu plăcere, dacă mai doriți ceva, vă stau la dispoziție.
-Scuze, dorim să vă adresăm o întrebare.
-Da, spuneți, d-voastră sunteți?
-Siegfried Mureșan și Maria Grapini. Dumneaei nu știe limbi străine, dar comunică excelent pe facebook. A, da, și suntem din România.
-România?! La WC, acolo sunt locurile voastre! Gata, ați plecat, că m-am săturat de voi, de români! Sunteți peste tot! Nu se mai poate așa!
-Scuze, scuze, probă de microfon. Bună ziua, dragi colegi! În numele Comisiei Europene, al Parlamentului și al meu personal, vă urez un călduros: Bine ați venit! Să sărim peste formalități și să ne apucăm de treabă că Europa așteaptă. Prima mea propunere importantă pe care vreau s-o supun dezbaterii și votului, cât mai repede, este limitarea mandatelor de europarlamentari pentru România la un număr de unu și acela doar dacă e obținut pe listele unui partid corespondent al UKIP, FN, JOBBIK. Se acceptă soluția ca mandatul să candideze independent doar dacă se numește Lazlo Tokes. Vă mulțumesc pentru timpul acordat dezbaterilor! Cine este pentru? Abțineri? ...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu