Social Icons

duminică, 10 aprilie 2016

Așezați-vă liniștiți la locurile voastre! Cubul n-a găsit nimic compromițător

Cubul Negru o spionează pe Codruța
   M-am liniștit, mă trecuseră toate sudorile! Azi noapte am avut un vis, și nu, nu era despre ceea ce-i place sau nu lui Dumnezeu, adică mare sau mic, de lemn sau de plastic, de termopan sau de beton, sau toate astea la un loc. Las asta în seama experților Teo, „Cărtărăscu”, Ianțu, etc.  Nu, frate, visul, de fapt, coșmarul, era despre Codruța și Cubul Negru cu mossadiști băgați în el.
   
   De-acolo, din Cubul cu foști mossadiști, se făcea că vedeam emailuri cu Luluța și Iohannis, prin care puneau la cale pe cine să mai aresteze statul de drepți. Se făcea că în emailuri era scris negru pe alb, sau pixel pe pixel, că are să urmeze taifunul cel mare. Asta, ce-a fost până acum, a fost adiere de primăvară. Onțanu, Oprescu, Oprea, cei trei „O”  erau doar mici retușuri pentru finalul grandios. O, Doamne, ce prăpăd prevesteau emailurile! De fapt, Iohannis nu scria nimic în emailuri, doar trimitea poze cu vacanțele în care era. Un pahar de Daiquiri, un topogan pe la nu știu ce Aqua Park, mai o shaorma cu trufe și maioneză de ouă de broască țestoasă, cam așa arătau în coșmarul meu emailurile lui Iohannis către jandarmul statului de drepți.

   Și cubul ăsta, chiar așa, frate?! Să stai să suni pe cumătrul și cumătra lui Codruța, așa, tam-nesam, la miez de noapte, și să-i hărțuiești întrebându-i cât a pus în plic la botez nașa, iar pe părinții nașei să-i asasinezi cu telefoanele de pe număr ascuns și să-i ameninți că le execuți casa din vecini pe care au pus ochii! Ei nu, că mossadiștii ăștia se întrec cu măsura! Marș la beci!

   Am mai văzut în vis cum Mossad-ul își mută sediul de la Tel Aviv în Burkina Faso de frica represaliilor Codruței. Pare ea așa calmă, dar Doamne ferește de beton și spații mari! s-o calci pe coadă, că  atâta ți-a fost. Dacă n-aveai dosar la DNA, acum ai să dai și la rude, doar că rudele nu vor, că s-au pricopsit și ele cu dosare. Israelienii, în visul meu, au deja câteva dosare DNA de fiecare, doar de săptămâna trecută. Peste un an, toate instanțele din Țara Sfântă vor fi astupate sub dosare. Partea bună e că PIB-ul Israelului va crește fenomenal ca urmare a intensificării exponențiale a activității cabinetelor de avocatură. Așa, bre Codruța, în loc să pui umărul la PIB-ul nostru, tu le umfli economia ălora?!

   Cei doi copii băgați la beci, „foști agenți Mossad”, au recunoscut tot. Da, i-au sunat pe părinții, frații, unchii și cumătrii Codruței, doar că, neștiind românește, n-au știut ce să le zică, așa că au tăcut inteligent. S-au prins ăilalți din partea cealaltă a firului, ziarele și tembeliziunile, cam ce-au vrut să spună spionii prin tăcerea lor suspectă. Emailurile, cică, dacă vrei să le spargi, trebuie, mai nou, să iei un ciocan și, la ceas de noapte, camuflat în ficus de birou, intri tiptil în sediul DNA, și zdrang! cu ciocanul în calculatorul Codruței. Ai spart calculatorul, ai luat emailul, l-ai citit, i-ai făcut poză și l-ai instagramat către Burkina Faso. Cică așa s-a întâmplat tărășenia. De asta Iohannis a blocat Bucureștiul cu coloana sa, agitat și cu transpirație rece pe șira spinării, că vor fi date în vileag pozele cu Daiquiri. Așa vor afla românii cât de ipocrit e, de vreme ce în Pas cu pas a scris că el bea doar Tequila Sunrise, preferabil, cu puțină palincă sau șnaps.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu