Pages

duminică, 10 ianuarie 2016

Unitate în diversitate

Unitate în diversitate - cum devine un deziderat o glumă bună
   Dacă nu vrei să fii pipăită sau violată, atunci stai acasă! Dacă, totuși, nu poți sta acasă, atunci ia-ți un însoțitor, preferabil, unul cu nume de profet, că ăștia știu cel mai bine să-și păzească haremul! Cam așa putem rezuma reacția primăriței din Koln, numita Henriette Reken. Baba cu față de prună zbărcită e din categoria lui Merkel.
Amândouă, într-un avânt de a demonstra un nivel al toleranței dincolo de granițele bunului simț, țin să arate lumii cât de diferită e Germania de acum față de cea din urmă cu optzeci de ani. Asistăm la un fel de gașcă, în cadrul căreia instigatorul principal o ia înaintea găștii, spre a se lupta cu idealul, atât de mult, încât, atunci când se uită în urmă, nu mai vede gașca. E doar el cu idealul, iar în urmă, gașca a rămas să se lupte cu realitatea.
   Că Merkel e senilă e deja un pleonasm, dar că toată administrația germană e lovită de sindromul Angelei, așa ceva e chiar grav. De când a venit la putere, Merkel și-a croit o administrație după chipul și asemănarea ei. Acum se văd rezultatele. Pericolul, atunci când ai o armată de clone în cuget și nesimțiri, e că la prima boacănă a celui clonat, efectul e amplificat la o scară exponențială de tâmpițeii clonați.
   Nu știu dacă Cioloș s-a dus la Berlin să negocieze cu bunica senilă cotele de prădători sexuali, că tot ce am auzit de la hoașcă a fost ceva de justiție și spațiul Schengen. Stai puțin! Nu asta era melodia Olandei? Nu Olanda lega MCV-ul de Schengen, și noi eram ultragiați? Noi știam că  în spate e Berlinul, dar Berlinul nu se devoala. Acum baba a uitat de jocul cu Olanda și i-a zis-o lui Cioloș pe șleau. Așa se întâmplă când uiți. Demența senilă are una dintre principalele cauze boala Alzheimer. Cioloș i-a trimis un fax cu ce-a zis baba lui Iohannis. Iohannis, după ce a râgâit un Martini pe plaja din Florida, a folosit faxul pe post de servețel pentru următoarea cupă de Martini.
   Europa e condamnată la disoluție. Tot proiectul eruropean se duce dracului de când popularii au acaparat tot. Schuman, dă-ți palme! Adenauer, ești un bou! Nici unul dintre voi n-a fost în stare să o anticipeze pe Angela. Nici în coșmarurile cele mai nasoale, nu v-ați gândit că Franța poate da o nulitate ca Hollande. Na, acum, priviți-vă urmașii! Sunteți mândri? Nu-i așa că dac-ați putea ați pune la cale o Uniune Arabă, pe care s-o invadăm cu bărci, veste de salvare și ajutor de la turci, iar rezultatul ar fi șeici și emiri gay, burka cu minijupe, porci la rotisor, moschei goale, cinci rugăciuni spre Mecca lipsă, Ramadan cu Moș Crăciun și strigăte de luptă „Kim Kardashian e Mare!” (și chiar e), urmate de o detonare a cardului de credit într-un mall din Emirate? Și peste toate acestea vom asista stupefiați cum un emir rujat, pensat, cu manichiura făcută, și încă în stadiu incert de trans, îi va sfătui pe cetățenii arabi ca, atunci când serbează ceva, să meargă doar în grup, supravegheați de o femeie, ca să nu mai fie agresați sexual de gay-ii și lesbienele imigrante din țările europene. Doar așa vom putea fi uniți într-o mare diversitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu