Pages

duminică, 26 iulie 2015

Politică de rahat - partea a doua

Politică de rahat - partea a doua
   N-a poposit bine în cârje pe malurile Dâmboviței, că deja mirajul Bosforului l-a cuprins din nou. Neamțul tocmai ce-și ascuțea DNA-ul pentru întâmpinarea cârjelor fake, but good fake, made in Turkey, că Viorel a descoperit că mai are un picior. N-are DNA-ul dosare, câte picioare de operat mai are Ponta. E un adevărat miriapod.
De pe scara Turkish Airlines, Viorel ne-a făcut la toți cu mâna, rămasă deocamdată neoperată, și ni l-a recomandat pe Dragnea pe post de Iliescu cu mustață. Toată țara a rămas cu privirea suspendată pe sigla de la Turkish Airlines ce se depărata, după care, și-a văzut în continuare de violurile cotidiene.
   De la Cotroceni se aude de un cutremur. Lui Iohannis îi cad cărămizi în cap, iar angajații sunt folosiți pe post de fișiere, fiecare cu câte un dosar în mână. Când cauți un dosar, aliniezi angajații și, din angajat, în angajat, îi tot răsfoiești până dai de dosar. La final, dai cu ochii de dna Iohannis, care-i surclasează în materie de eleganță și superbitate pe toți angajații, plus vreo două - trei Kate Middleton. Când ieși din Cotroceni cu dosarul, te împiedici de Băsescu, ce a adormit pe treptele de la intrare, răpus fiind de plictiseală și lipsa cuburilor de gheață, acum pe așa caniculă.
   La PSD bate vântul schimbării. Se schimbă garda veche cu cea și mai veche, iar exilatul de pe malurile Bosforului a lăsat în urmă o movilă de rahat dospit. Căpeteniile de județ au ales cel mai curat președinte interimar din câți există. Asta înseamnă să ai viziune, domnule! Probabil, peste un an, Dragnea cu a lui condamnare cu suspendare va fi unicul de felul acesta. Cei ce l-au votat îl vor reconfirma prin corespondență din Beciurile Domnești. Așa vom rezolva și problema votului prin corespondență. Tot zilele acestea am aflat că Ion Iliescu încă mai trăiește. A ieșit la atac, lovind în dreapta și-n stânga numai la operații. A făcut ravagii. S-a potolit și a cotit-o în meandrele concretului doar când a văzut că torționarul Vișinescu a luat cu executare.
   Cocoș l-a turnat pe elefantul împăiat, iar elefantul împăiat a primit o excursie gratuită la DNA. Oare a mai rămas cineva în țara asta care să nu fie turnat de Cocoș? Fosta lui soție, Elena Udrea, își trăiește a doua tinerețe cu un puști expert în tainele pokemonilor. De după paparazzi care o spionează se aude un hâc, urmat de zgomot de cuburi de gheață. A găsit din nou gheață, dar, din păcate, a pierdut-o pe EA în brațe mult mai tinere.
   De la distanță, de sub turnul Galata, la a cincea operație la unul din picioare, Viorel își soarbe liniștit cafeaua și privește la renovările de la Cotroceni. Zgonea a ajuns președinte la al doilea mandat, iar românii fără dosar penal de corupție au fost băgați în închisoare. Decât să construim închisori pentru milioane de corupți, mai bine îi băgăm în închisoare pe cei fără dosar și le zicem că ei sunt în libertate și restul închiși. Fericiți cei ce au bani de operații turcești, că aceia au scăpat de închisoarea numită România!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu