Pages

miercuri, 12 martie 2014

Internet - viteză de la Mazăre

Internet la liber în autobuzele din Constanța
   Ce au în comun o babă, o tabletă și un autobuz? Răspuns: RATC (Regia Autonomă de Transport Constanța). Da, de pe la echinocțiul de primăvară, tanti Veta, babă în toată regula, va umbla cu sacoșa de rafie de la o piață la alta în Constanța și, prin sacoșă, alături de ceapă, lobodă și alte verdețuri că postește de voie, de nevoie, întreținerea rupându-i pensioara, va avea la ea tableta cu internet gratuit.
Să mai zică careva că Mazăre e primarul Mamaiei și nu al Constanței!
    Prețul biletelor și abonamentelor de autobuz nu se vor scumpi pentru a nu influența legăturile de lobodă cumpărate pentru cura vegetală de primăvară, după iarna ușoară cu facturi de plumb. Astfel, orașul exilatului Ovidius va fi primul oraș mare din România care vede soarele, soarele, soare, real, nu Primarul Soare, și internetul gratuit în autobuze. Din toate realizările administrației orașului, acesteia îi stă cel mai bine în rolul de cireașă de pe tort. 
   După inaugurarea a zece parcuri noi, pavarea trotuarelor după model praghez, achiziționarea de roboți de curățenie îndeajuns să facă luna până și L. A.-ul, inaugurarea a două noi centrale termice cu zero pierderi la distribuția agentului termic, după toate acesta, era rândul internetului la liber pentru gadgeturile constănțene, în mare parte cu abonament. Toate acestea nu s-au făcut, dar dacă vor exista fonduri, dorința și prieteni și, mai ales, portul în administrarea primăriei, atunci se vor face. Tortul se va costrui în jurul cireșei, iar la final, când Nicușor va da iama în el, că dă impresia c-ar face ravagii prin cofetării, să sperăm că nu se va îneca cu sâmburele.
    Atât deoacamdată, de-aici de la malul mării, malul mării, malul mării, real, nu Nicușor. Bă, dar tu nu ești la malul mării? Eee, mai contează, de parcă Mazăre e primarul Constanței.
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu